2020-ban jelentősen megváltoztatta a világot a koronavírus járvány, és 2021-ben már azt is látjuk, hogy ez nem csak egy kis átmeneti változás, hanem vannak területek amelyek teljesen megváltoztak. Minden vállalkozó felkötheti a nadrágszíjat, hiszen megváltoztak a szabályok, szokások, igények. Az online kommunikáció és jelenlét soha nem volt ennyire fontos mint ezekben az időkben. Sőt, bizonyos területeken csak ez tartja fent a kapcsolatot, de más területeken is megnőtt a fogyasztói igény az online szolgáltatások irányába.

Még szerencse, hogy tele vagyunk nagyképernyős okos eszközökkel! Azok a vállalkozók akik továbbra is sikeresek szeretnének maradni, vagy egyáltalán lépést szeretnének tartani a jelenlegi igényekkel, kénytelenek jelentősen fejleszteni cégük online jelenlétét. Cégünk professzionális segítséget nyújt az online világ velé terjeszkedő vállalkozóknak, és azoknak is, akik már jelen vannak online, de fejlődni szeretnének.

Az alábbi szolgáltatásokkal bármely területen működő cégnek tudunk segíteni:

  • Reszponzív weboldalakat készítünk, amelyek bármilyen eszközön szuperül megjelennek
  • Ha még nincsen, megtervezzük a logódat, céges arculatodat
  • Létrehozzuk social media felületeidet, elvégezzük a szükséges beállításokat, és egyedivé tesszük

Nem engedjük el a kezed, sőt itt kerülünk igazán közel:

  • Beolvadunk céged atmoszférájába, hogy közvetlen kapcsolatba lépjünk céljaiddal és eszközeiddel
  • Segítünk a tartalmi fejlesztésben
  • Kommunikálunk a social media felületeiden
  • Online hirdetéseket hozunk létre, amelyek a találati listák elejére röpítenek
  • Optimalizáljuk a weboldalad, a hirdetéseket Landing page-ekkel kötjük össze
  • Monitorozunk, statisztikákat készítünk, folyamatosan beszámolunk Neked a fejlődésről és együtt ünnepelünk
  • Ötletelünk, tanácsolunk, észrevételezünk. De csak a megismert céljaid érdekében!

Weboldalad számos lehetőséget nyújt azon túl, hogy információkat közölsz Ügyfeleiddel. Válaszd ki milyen területen működik a céged és mi igyekszün ötletet adni!

Vendégeid házhoz rendelhetik az ételeket, italokat és akár online ki is fizethetik azokat. Az ételeket Te határozod meg admin menün keresztül, hogy mikor-mit-mennyiért szeretnél eladni. Adj el hozzá kiegészítőket, vagy kínálj választási lehetőségeket. Alkalmazhatóak napi menük, átmeneti akciók, kuponkedvezmények vagy akár a rendelés követése is. Tudjuk, hogy van a piacon több bérelhető szolgáltatás, de a magas jutalékok miatt egy saját weboldal hamar megtérülhet. Ráadaásul ez teljesen egyedien igazodik cégedhez.

Értékesítsd termékeidet webshopon keresztül! Segítünk, hogy termékeid a lehető legjobb módon tudd bemutatni, kategorizálni, vagy akár ügyfeleidnek lehetőséget adunk a testreszabásban is. Az áruházad online bankkártyás tranzakciókat is fogadhat és sikeres vásárlás esetén automatikusan küljük a számlát. Igény esetén összekötjük külső értékesítési eszközökkel, így Neked csak a sok-sok csomag feladását kell megoldanod.

Emberek oktatásával, vagy edzésével foglalkozol? Online sem lehetetlen! Sőt, hosszútávon még több pénzt is kereshetsz vele! Olyan portálokat hozunk létre, ahol a vásárló egy bizonyos oktatási anyag/edzés anyagához való hozzáférést vásárolhatja meg. Tehát online értékesítheted tanfolyamaidat, tréningjeidet. Ez lehet szöveges, képes, videós vagy akár hanganyag is. Az anyagokat modulokhoz, vagy különböző tanfolyamcsoportokhoz rendelheted és ha szükséges tesztekkel vizsgáztathatod az ügyfelet. Az anyagok elérése védett, kizárólag a vásárlók jutnak hozzá, így nem kell aggódnod a biztonság és a bevételed miatt. És hogy miért kereshetsz ezzel jobban mint valaha? Ha egy előadást, edzést felraksz, amit eddig egyszerre 10-20 ember fizetett, most korlátlan számú emberhez eljuthat. Ráadáasul amíg fenthagyod a rendszerben addig hozza Neked a pénzt, akár több éven keresztül (miközben további tartalmakat készíthetsz, ami szintén hozza majd a pénzt az eladásokkal). Ha nem csak egyszeri vásárlást szeretnél honlapodon, hanem előfizetéshez szeretnéd kötni bizonyos tartalmak elérését, akkor arra is lehetőség van.

Tedd lehetővé, hogy az ügyfelek online jelentkezzenek be hozzád! A szabad időpontokat Te határozod meg. A foglalást fizetéshez is kapcsolhatjuk és lehetővé tesszük a privát online konzultációt is. Ha átláthatóan szeretnéd kezelni Ügyfeleid észrevételeit, akkor beépítünk egy hibajegy kezelőt a weboldalba, amelynek segítségével párhuzamosan több csatornán kommunikálhatsz ügyfeleiddel, mindezt priorizálva és átláthatóan.

Ha a bevételed nagyrésze adományokból van, de nem tudod megfelelően elérni már az embereket nyomtatott felhívásokkal, és személyes népszerűsítéssel, akkor itt az ideje, hogy online tedd lehetővé segítőidnek a támogatást! A támogatás mértéke választható és akár folyamatos (pl. havonta) opcióval is létrehozható online bankkártyás fizetés segítségével. Az ügyfél kiválasztja mekkora összeget szán, majd kiválasztja, hogy egyszeri, vagy folyamatos támogatást szeretne kezdeményezni (bármikor megszakítható). A támogatott összeg ennek megfelelően kerül jóváírásra az alapítványod/egyesületed számára.

Az ipari területek nagyrésze ugyan dübörögnek tovább, azonban a cégek közötti személyes kapcsolattartás helyett sokszor alternatív megoldást kell választani. Kínáljon partnereinek exkluzívabb betekintést projektjeibe online és hozzon létre privát előadásokat, esetleg meetingeket!

Növeld rajongóid számát egy egyedi webfelületen, ami csak a Te műveidhez igazodik! Kínálj digitális lehetőségeket követőidnek: előadás/bemutatás, vásárlás, közösség építés, stb.

Ha ezekre a lehetőségekre vágytál akkor ne habozz megkeresni minket! Biztosíthatunk, hogy első kapcsolatfelvétel után még több hasznos ötlettel állunk majd elő! 🙂

[mk_button size=”large” url=”https://kolibriweb.hu/kapcsolat/”]Kapcsolat[/mk_button]