WEBOLDAL

cegesweboldal3

Céges bemutatkozó weboldal

webshop4

Webshop, Webáruház

hirportal2

Hírportál

blog

Blog

responsive

Responsive

Weboldalaink megjelenése rugalmasan igazodnak a képernyőméretekhez, így a asztali számítógép, notebook mellett kompatibilisek az okostelefonokkal és tabletekkel is. Ez napjaink egyik legfontosabb elvárása, hiszen a mobileszközökről indított oldalletöltések száma már sok esetben elérik, vagy akár túl is haladják a hagyományos képernyőméretű eszközökét.

Parallax 3D

A mai web-trendeknek megfelelően weboldalainkat un. Parallax mozgásokkal látjuk el. A megnyitott lap tartalma több rétegen helyezkedik el, így egy újabb dimenzió válik elérhetővé. Ennek elsősorban a modern design szempontjából van jelentősége, de kiemelésre és tagolásra is jól használható. Összetettebb változatában, nem csak az egér görgetésére mozognak a különböző rétegen elhelyezkedő elemek, hanem a kurzor helyzetéhez képest is.

parallaxweb
adminmenu

Admin menü

Lehetőség van arra, hogy saját weboldalán Ön vagy kollégái végezzenek tartalmi frissítéseket (szövegek, képgalériák, cikkek, termékek, hirdetések, videók, stb.). Az adminisztrációs felületbe, az arra jogosult személyek jelentkezhetnek be, ahol – szövegszerkesztő programhoz hasonló módon – változtathatnak meghatározott tartalmi elemeket. Webshop esetében ugyanitt tudja termékeit feltölteni és követni a vásárlásokat. Használata kezdő felhasználóknak is egyszerű, de a további segítség kedvéért a weboldal átadásakor mellékelünk egy segédletet is.

Google optimalizálás

Programozás során nagy gondot fordítunk az oldalak keresőbarát kialakítására, és a Google irányelveit figyelembe véve készítjük azokat. Igény szerint, tágabb értelembe vett keresőoptimalizálást is végzünk, ami elkíséri az oldalt rövidebb- vagy akár hosszabb távon. A keresőoptimalizálás által, az oldal egyre jobb helyezéseket fog elérni a találati listákon, amivel a potenciális ügyfelek egyre nagyobb tömegét érhetjük el.

google
analitycs

Látogatói statisztika

A statisztikai felületen nyomon követheti az Ön oldalára látogatók számát, földrajzi elhelyezkedésüket, viselkedésüket, vagy akár böngészésre használt eszközök tulajdonságait is. Az adatok folyamatos monitorázása mellett lehetőség nyílik a célközönség szokásainak, igényeinek megismerésére. Ezek figyelembevételével az újabb kampányok és fejlesztések során, jelentős sikereket érhetünk el. A statisztikát Ön is folyamatosan tudja követni, de igénye esetén időszakos jelentéseket készítünk Önnek. Webáruházak esetében a raktárkészlethez és a vásárlási szokásokhoz további hasznos statisztikát teszünk elérhetővé.

Közösségi integráció

A közösségi média (pl. Facebook, Instagram, Twitter) elkiséri a felhasználókat a mindennapokban, és jelentős részüknél folyamatos a kapcsolódás. A cége közösségi jelenléte és hirdetése mellett, érdemes weboldalba is integrálni az ilyen oldalak egyes elemeit (pl. like, megosztás, hozzászólás, azonosítás). Így létrejön a kétirányú kapcsolódás, ami sokkal több ember elérésének lehetőségét biztosítja. Továbbá segít a látogatót – visszatérő látogatóvá, vagy akár rajongóvá emelni.

socialshare

Legfrissebb munkáinkból:

Previous
Next
Show more
mobek

MOBEK

Mobilitás Egészség Klub bemutatkozó és információs weboldala:

Show more
albafurniture

Alba Furniture

Egyedi bútorgyártó cég bemutatkozó weboldala: www.albafurniture.hu

Show more
albadim

AlbaDIM

Az ország egyik legnagyobb salgó polc (és más raktári termék)...

Show more
chc

CHC Navigation

A cég magyar képviseletének hivatalos weboldala, termékkatalógussal.

www.chcnavigation.hu

Show more
carpnavigator

Carp Navigation

Webáruház: regisztrációkezelés, termékkezelés, rendeléskezelés stb.

www.carpnavigator.hu

Show more
innovatools

Innova Tools

Céges bemutatkozó weboldal.

www.innovatools.hu

Show more
cpm

CPM Metal

Céges bemutatkozó weboldal.

www.cpmmetal.com

Show more
daubner

Dr. Daubner Tanít

Előfizetéses tagságok, megvásárolható videótanfolyamok, védett felületek, bankkártyaregisztrációs fizetés, közösségépítő alkalmazások.

...
Show more
dream

Dream Fitness

Bemutatkozó weboldal órarenddel.

www.dreamfitnesssiofok.hu

Show more
globustrend

Globus Trend

Céges bemutatkozó oldal, landing pages.

www.globustrend.hu

Szolgáltatások WEB kategóriában: weboldal készítés, weboldal frissítés, weboldal karbantartás, webáruház üzemeltetés, weboldal statisztika,  Google optimalizálás, animált flash banner készítés, közösségi oldalak beágyazása, facebook integrálás, hírlevél, Google Adwords hirdetéskezelés.

További kapcsolódó szolgáltatások: közösségi oldalak létrehozása, facebook hirdetéskezelés, logótervezés, céges arculat kialakítása, kabalafigura tervezés, online reklámok tervezése, nyomtatott reklámanyagok nyomdakész tervezése, dekorációs elemek tervezése, látványterv, marketing, kampányok, márkabevezetés, piackutatás, prezentáció készítés, online kérdőív készítés.

Szolgáltatásaink között hamarosan közvetlenül is elérhető: webtárhely szolgáltatás, domain regisztráció, email tárhely, hírlevél rendszerek, felhőszolgáltatás, mobil applikáció készítés, digitális nyomtatás, dekoráció, fotózás, videó készítés (Ezeket jelenleg partnereinken keresztül biztosítjuk Ügyfeleinknek.)